Domenico Tedesco prijst zich gelukkig na geweldig nieuws over Rode Duivel

Domenico Tedesco prijst zich gelukkig na geweldig nieuws over Rode Duivel
Woensdag 31 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht verkocht Zeno Debast enkele weken geleden voor een bedrag van rond de vijftien miljoen euro, wat nog kan oplopen tot ruim twintig miljoen. De centrale verdediger én Rode Duivel trok naar Sporting Portugal, waar hij op korte tijd al heel wat indruk maakte.

Onlangs stond er een oefenwedstrijd tegen Athletic de Bilbao op het programma. Een match die de Portugezen met 3-0 wisten te winnen. Na afloop van de partij waren de gerenommeerde kranten A Bola en Record erg verbaasd over de goede prestatie van Debast.

“Hij was heel kalm aan de bal en voetbalde intelligent”, vertelt journalist Bruno Fernandes. “Hij weet perfect waar zijn ploegmaats rondom hem zijn. Debast moet Sporting kunnen helpen bij de opbouw, daar lijkt hij de meest aangewezen verdediger voor”, is hij enthousiast.

Verder denkt hij dat de Rode Duivel een vaste stek gaat krijgen in de verdediging: “Ik verwacht niet veel concurrentie voor Debast. Amorim is fan van hem en heeft vooraleer de transfer rond raakte al gesprekken gevoerd met Zeno. Alles wijst erop dat hij met een basisplek aan het seizoen gaat beginnen”, sluit hij af. Goed nieuws dus voor Domenico Tedesco.

 

Poll: Krijgt Zeno Debast binnenkort een vaste basisplaats bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Zeno Debast  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Domenico Tedesco

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024