Openhartige Sam Gooris onthult: "Daarom is er geen derde kind gekomen"

Openhartige Sam Gooris onthult:
Woensdag 31 juli 2024 - 14:15   I   door Redactie

Sam Gooris blijft een van de meest geliefde artiesten in Vlaanderen, met een zomer vol optredens die garant staan voor sfeer en energie op het podium. Naast zijn succesvolle carrière is Sam ook een trotse vader van twee kinderen: Shania Gooris (24) en Kenji Gooris (22). Ondanks hun wens voor een derde kind, bleef het gezin bij twee.

In een openhartig interview met Primo onthult Sam de reden achter deze beslissing. "Kelly en ik wilden heel graag nog een derde kindje", vertelt Sam. "Shania en Kenji zijn snel na elkaar geboren, dus we dachten dat een derde kind ook snel zou volgen."

Het leven had echter andere plannen voor het stel. "We waren zo druk bezig met van alles en nog wat. Het kwam er gewoon niet meer van", legt Sam uit. Hun drukke schema's en de eisen van hun carrières maakten het moeilijk om tijd te vinden voor de uitbreiding van hun gezin.

Sam benadrukt echter dat ze geen spijt hebben van hoe het is gelopen. "Omdat we uiteindelijk twee gezonde kinderen hebben, is het bij twee gebleven. Plotseling waren Kelly en ik klaar met de luiers, en hadden we meer tijd om van het leven te genieten", zegt hij.

TAGS  I  Sam Gooris  I  Kelly Pfaff

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024