Gent-fans spuwen hun gal na ophefmakende transfer Julien De Sart: "Bijna Rode Duivel"

Gent-fans spuwen hun gal na ophefmakende transfer Julien De Sart:
Woensdag 31 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

Julien De Sart is officieel een speler van Al-Rayyan. De Qatarese club kondigde de Belgische middenvelder van KAA Gent dinsdagvond aan als nieuwste aanwinst. Op die manier verliest Gent een van zijn absolute sterkhouders op het middenveld.

Bij Gent sloeg het nieuws vorige week dinsdag in als een bom. In Oost-Vlaanderen kregen ze een officiële aanbieding binnen voor hun sterspeler Julien De Sart. Het betrof een riant bod uit het Midden-Oosten. Meteen gingen de poppen aan het dansen.

Een dag later liet De Sart de ochtendtraining links liggen en meldde hij zich ziek. Alles wees erop dat hij op die manier een transfer wilde forceren, al waren de berichten uit Gent dat hij effectief ziek was. Ziek of niet, een week later is zijn miljoenentransfer helemaal rond.

Dat De Sart nu kiest voor een avontuur in Qatar en zo zijn sportieve ambities duidelijk kenbaar maakt, komt allerminst goed binnen bij de fans van Gent. Op mediaplatform X delen de supporters hun ongezouten mening over zijn transfer. De reacties zijn niet mals.

Poll: Begrijp jij de woede van de fans?

TAGS  I  Gent  I  Julien De Sart  I  Al-Rayyan

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024