Na de contractverlenging: 'Harde klap voor Jan Vertonghen bij Anderlecht'

Na de contractverlenging: 'Harde klap voor Jan Vertonghen bij Anderlecht'
Woensdag 31 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht wil deze zomermercato nog enkele directe versterkingen vastleggen. Centraal in de verdediging zoekt het daarbij nog naar een doublure voor Jan Vertonghen. Volgens Italiaanse bronnen hebben de Brusselaars nu een linksvoetige verdediger op de korrel.

Het gaat om Andrea Carboni. Dat is een 23-jarige centrale verdediger die momenteel onder contract staat bij de Italiaanse club Monza. Daar wist hij vorig seizoen in totaal 22 wedstrijden te spelen en was daarin goed voor één goaltje.

Volgens de Italiaanse journalist Gianluigi Longari voerde paars-wit al de eerste gesprekken met Monza om een eventuele transfer te bespreken. Hoeveel de Italiaan moet kosten, is niet bekend. Wel heeft hij een marktwaarde van vier miljoen euro én staat hij nog drie jaar onder contract in zijn thuisland.

Goedkoop zal Carboni dus allerminst zijn, maar een doublure voor Vertonghen is wel nodig voor Anderlecht. De spoeling centraal achterin is sowieso al erg dun. Afgelopen weekend moest middenvelder Theo Leoni nog depanneren in de centrale as van de verdediging. 

Poll: Moet Anderlecht naast een doublure voor Vertonghen ook nog een vervanger voor Simic aantrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen  I  Andrea Carboni  I  Monza

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024