'Anderlecht heeft enorme troef in handen om Christian Eriksen naar Brussel te lokken'

'Anderlecht heeft enorme troef in handen om Christian Eriksen naar Brussel te lokken'
Woensdag 31 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Het Nieuwsblad ziet dat Anderlecht meerdere troeven heeft om toptarget Christian Eriksen naar de club te halen. Paars-wit wordt nu al enkele dagen gelinkt aan een transfer van de Deen, al wordt een effectieve overstap een erg moeilijke klus voor de Brusselaars.

Toch kunnen ze in het Lotto Park meerdere kaarten uitspelen om Eriksen naar Anderlecht te lokken, zo weet Het Nieuwsblad. Enerzijds is er de vraagprijs van Manchester United. Die zou slechts vijf miljoen euro bedragen, een niet onoverkomelijk bedrag voor een club als Anderlecht.

Daarnaast is er uiteraard de Deense connectie in Brussel. Met trainer Brian Riemer en CEO Sports Jesper Fredberg lopen er twee cruciale pionnen rond die Christian Eriksen kunnen overtuigen om voor paars-wit te kiezen. Riemer werkte bij Brentford eerder zelfs nog samen met zijn landgenoot.

Tot slot is er nog de band met aanvoerder Jan Vertonghen. De recordinternational speelde zowel bij Ajax als Tottenham nog samen met Eriksen. Misschien heeft hij wel dé sleutel in handen om zijn ex-ploegmaat naar het Lotto Park te leiden.

Poll: Denk jij dat Anderlecht er effectief in kan slagen om Eriksen naar Brussel te brengen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Christian Eriksen  I  Brian Riemer  I  Jan Vertonghen  I  Jesper Fredberg

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024