Nieuw transferdrama voor Club: 'Landskampioen laat zich aftroeven door JPL-club'

Nieuw transferdrama voor Club: 'Landskampioen laat zich aftroeven door JPL-club'
Dinsdag 30 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Maandag werd door Vice-voorzitter Hasan Cetinkaya van Westerlo bevestigd dat de Kempenaars de strijd aangaan met Anderlecht en Club Brugge om Emin Bayram. Hij werd vorig seizoen door Galatasaray uitgeleend aan Westerlo. Daar waren ze erg tevreden over hem.

Zijn goede prestaties vorig seizoen deden heel wat ploegen lonken naar de Turkse centrale verdediger. Onder andere Anderlecht en Club Brugge toonden belangstelling, maar ook Westerlo mengde zich in de strijd om zijn handtekening. Die laatste gaat die nu ook winnen.

Volgens Turkse media gaat Bayram definitief aan de slag bij Westerlo en grijpen Anderlecht en Club naast de 21-jarige verdediger. Toch een straffe transfer aangezien de Turk een marktwaarde van vier miljoen euro heeft. Daarom leek Bayram eerder spek naar de bek voor de Belgische top.

Niets is minder waar zo blijkt. Bayram werd zonet gespot op de luchthaven van Istanboel, wachtend op zijn vliegtuig naar België. Speler en club zouden al een akkoord bereikt hebben waardoor hij eenmaal geland snel zijn krabbel zal zetten onder een contract in de Kempen.

Poll: Begrijp jij de keuze van Bayram om voor Westerlo te kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Emin Bayram  I  Westerlo

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024