'Spectaculaire terugkeer voor Romelu Lukaku'

'Spectaculaire terugkeer voor Romelu Lukaku'
Dinsdag 30 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Zolang Victor Osimhen speler is bij Napoli, is er geen plaats voor Romelu Lukaku. De Rode Duivel wil maar al te graag naar Italië, maar de Nigeriaanse spits blokkeert voorlopig zijn droomtransfer. Toch lijkt er nu een doorbraak te komen in het dossier.

Waar PSG eerder al stevig aan de mouw trok van Osimhen, is nu ook Chelsea erg geïnteresseerd in de beresterke spits. In Parijs zijn ze niet bereid om de afkoopclausule van 130 miljoen euro te betalen en ook Chelsea ziet zo’n hoog bedrag allerminst zitten.

Nu zou er een oplossing in de maak zijn. Niet PSG, maar Chelsea staat plots dicht bij de komst van Osimhen. De Londenaren, die nog steeds eigendom zijn van Lukaku, zijn bereid om Lukzku bij de deal te betrekken en hopen zo de stevige som van 130 miljoen te vermijden, dat meldt The Guardian.

Bij Napoli zijn ze alvast bereid om mee te werken aan het voorstel van Chelsea. Op die manier hopen beide clubs een einde te kunnen maken aan de transferperikelen rond beide aanvallers. Het is nu afwachten of Chelsea en Napoli effectief tot een akkoord kunnen komen. Indien wel keert Lukaku terug naar Italïe. Daar speelde hij al voor Inter en AS Roma. Met Napoli komt daar mogelijk een derde club bij.

 

Poll: Behoort Lukaku bij de beste spitsen ter wereld?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Chelsea  I  PSG  I  Victor Osimhen

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024