Hein Vanhaezebrouck haalt verschroeiend hard uit naar trainer van Belgische topclub: "Onzin"

Hein Vanhaezebrouck haalt verschroeiend hard uit naar trainer van Belgische topclub:
Dinsdag 30 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck is sinds kort analist bij Het Nieuwsblad en dat mag de voetballiefhebber geweten hebben. In een van zijn eerste stukken voor de krant laat hij geen spaander heel van zijn ex-club Anderlecht. Ook coach Brian Riemer moet het serieus ontgelden.

"De topploeg die de minste indruk heeft nagelaten was Anderlecht, zeker gezien de tegenstand”, begint hij zijn betoog. "Bij Brian Riemer was het weer de goednieuwsshow, hij had superveel goeie dingen gezien, maar ik vraag me af hoe hij had gereageerd als het 0-0 was gebleven.”

Een troosteloos gelijkspel was dan ook niet meer dan de terechte uitslag volgens de analist: “Dat was de uitslag die deze wedstrijd verdiende, want zijn ploeg heeft eigenlijk niks gecreëerd”, is Vanhaezebrouck erg streng voor de prestatie van paars-wit.

"Dat ze volgens Riemer pas op het einde van de mercato competitief zullen zijn, vind ik ook onzin”, gaat hij tot slot verder. “Voorin mag er wel nog wat bij, aangezien ze toch niet in Vazquez lijken te geloven en omdat je nu al weet dat het bij Dreyer een stuk minder zal zijn. Het blijft een goeie speler, maar het wordt gewoon moeilijk om dezelfde cijfers te halen", sluit hij af.

Poll: Geef jij Vanhaezebrouck gelijk?

TAGS  I  Hein Vanhaezebrouck  I  Anderlecht  I  Brian Riemer

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024