'KRC Genk geeft alle Belgische topclubs het nakijken met spectaculaire transferdeal'

'KRC Genk geeft alle Belgische topclubs het nakijken met spectaculaire transferdeal'
Dinsdag 30 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

KRC Genk dreigt alweer een van zijn grootste talenten kwijt te spelen. Mike Penders maakte zondag nog maar net zijn debuut voor de club, maar staat nu al in de belangstelling van de Engelse topclub Chelsea. De Londenaren hebben zelfs al een plan met hem.

Wie wordt de eerste doelman van Genk? Als het van Chelsea afhangt alvast niet Mike Penders. De achttienjarige doelman gaat dit seizoen de concurrentie aan met Hendrik Van Crombrugge, die wel nog geblesseerd aan de kant staat. Bij een transfer van Penders wordt Van Crombrugge de vaste nummer één.

Of toch niet? Naar verluidt is Chelsea van plan Penders definitief over te nemen, maar willen ze hem meteen weer uitlenen aan Genk. Op die manier kan de jonge doelman verder concurreren met Van Crombrugge en verandert er verder weinig aan de situatie.

Indien Penders deze zomer nog een transfer maakt, is dat de tweede doelman die Genk op korte tijd gaat ‘verlaten’. Maarten Vandevoordt verhuisde onlangs definitief naar RB Leipzig. De Duitsers betaalden tien miljoen euro. De verwachting is dat Chelsea die transfersom ruim gaat overschrijden voor Mike Penders.

Poll: Kan jij je vinden in het plan van Chelsea om Penders meteen weer uit te lenen?

TAGS  I  Genk  I  Mike Penders  I  Maarten Vandevoordt  I  Chelsea

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024