Anderlecht en Club Brugge strijden om sensatie uit JPL: Belangstelling bevestigd

Anderlecht en Club Brugge strijden om sensatie uit JPL: Belangstelling bevestigd
Maandag 29 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht en Club Brugge tonen of toonden recent belangstelling in Emin Bayram van Galatasaray. De Turk werd vorig seizoen uitgeleend aan Westerlo, waar ze hem graag langer aan zich willen binden. Hasan Cetinkaya, vice-voorzitter van Westerlo, sprak zich uit over de speler.

"We proberen, maar het is een moeilijk dossier”, vertelt hij aan Gazet van Antwerpen. “Toen hij in Turkije gelinkt werd aan Westerlo, hebben de fans uit ongenoegen een campagne op sociale media opgestart. De speler staat in belangstelling van tal van grote clubs.”

Twee van die clubs komen uit België: “Club Brugge en Anderlecht? Die hebben interesse getoond, ja. Maar ook clubs uit Frankrijk, Nederland, … Zijn kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven, maar hij wil zelf ook graag naar Westerlo komen”, luidt het.

Of Club nog steeds interesse toont om Bayram naar Brugge te halen is twijfelachtig. De Bruggelingen zijn tevreden met de inkomende versterkingen en zullen alleen als er een belangrijke speler verkocht wordt, opnieuw de markt opgaan. Bij Anderlecht zijn ze wel nog op zoek naar defensieve krachten.

Poll: Wie gaat er aan de haal met Bayram?

TAGS  I  Emin Bayram  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Westerlo

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024