Sam Gooris: "Als Shania dat zegt, is het meteen afgelopen"

Sam Gooris:
Maandag 29 juli 2024 - 14:15   I   door Redactie

De avonturen van Sam Gooris en zijn gezin op reis zijn jaarlijks te volgen in 'Expeditie Gooris'. De kijkers vinden het geweldig, maar het is het gezin van Gooris dat uiteindelijk beslist over nieuwe seizoenen.

Na het succes van hun avontuurlijke reis naar Japan vorig jaar zijn fans benieuwd of Sam Gooris en zijn familie dit jaar terugkeren voor een nieuw seizoen. Tot nu toe blijft het echter stil rondom een mogelijke vervolgserie, waardoor de nieuwsgierigheid alleen maar toeneemt.

Sam vertelt in een interview met Primo sterk afhankelijk te zijn van de kinderen. “Als de kinderen er geen plezier meer in hebben, dan stoppen we ermee", verklaart hij. Eerder besloten hij en zijn vrouw Kelly al om uit de realityshow ‘De Pfaffs’ te stappen toen hun dochter Shania naar de middelbare school ging en het filmen voor haar niet langer leuk was.

Het welzijn van zijn kinderen staat voor Sam altijd voorop. “Geen probleem! We doen alles in het belang van de kinderen. Als iemand aan mijn kinderen komt, verdedig ik ze als een leeuw", zegt hij vastberaden.

'Expeditie Gooris' heeft al een flinke impact gehad op het leven van Sam. Hij benadurkt hoe zijn gezin steeds meer de grootste prioriteit voor hem is geworden. “Mijn gezin betekent alles voor mij. Dat besef ik de laatste jaren meer dan ooit", geeft hij toe.

TAGS  I  Sam Gooris

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024