Daags na de 1-0 tegen STVV: 'Onheilspellende geluiden voor Anderlecht'

Daags na de 1-0 tegen STVV: 'Onheilspellende geluiden voor Anderlecht'
Zondag 28 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Anderlecht wist zaterdagavond dan wel de drie punten te veroveren tegen STVV, het had daar wel een doelpunt in extra tijd voor nodig. Mario Stroeykens wist met een schot van dichtbij uiteindelijk voor de verlossing te zorgen. Toch speelde Anderlecht een erg belabberde partij.

De kranten zijn dan ook niet mals voor de spelers van Anderlecht. Vooral één man in het bijzonder moest het serieus ontgelden. Anders Dreyer mocht zoals gewoonlijk de volledige wedstrijd afwerken, maar kon in die 90 minuten nooit zijn stempel drukken.

"Een kort kopje, een korte beoordeling. Er viel niet zoveel te zeggen. Had weinig impact op het spel”, beschrijft Het Nieuwsblad zijn wedstrijd. De krant geeft hem een 4 op 10. "De strafschopfase een kwartier voor tijd was nodig om ons te herinneren dat hij nog op het veld stond. Hij heeft vrijwel niets gecreëerd”, is La Dernière Heure vernietigend. Ook zij delen een 4 uit.

Tot slot werd ook SudPresse niet warm van Dreyer. “De Deen was vorig seizoen regelmatig beslissend. Nu spaarde hij koste noch moeite om dat opnieuw te zijn ... zonder veel succes.” Bij Anderlecht moeten ze hopen dat Dreyer zich in de volgende matchen herpakt. Vorig seizoen was hij met voorsprong de belangrijkste speler voor paars-wit. Kopzorgen dus voor Brian Riemer.

Poll: Is Dreyer de belangrijkste speler bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Anders Dreyer  I  STVV  I  Brian Riemer

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024