Zou het dan toch? Geweldige signalen voor Anderlecht in verband met toptarget Christian Eriksen

Zou het dan toch? Geweldige signalen voor Anderlecht in verband met toptarget Christian Eriksen
Zondag 28 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Brian Riemer kreeg na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen STVV niet alleen vragen over de match zelf, maar ook over potentieel target Christian Eriksen. De Deense middenvelder wordt sinds deze week gelinkt aan een transfer naar Brussel. Brian Riemer geeft de Anderlecht-fans alvast hoop.

De Deense coach heeft namelijk een erg goede band met de speler van Manchester United: “Ik ken Christian Eriksen goed, ja. We werkten drie jaar geleden samen bij Brentford en nu nog altijd wissel ik regelmatig berichten uit met Christian”, vertelde hij zaterdag na de wedstrijd.

“Ik weet dat hij nu met Man United op trainingskamp is in LA. Ik kan dus bevestigen dat hij niet in Brussel is”, gaat hij al lachend verder. “In het algemeen kan ik zeggen dat Jesper Fredberg en de scouting dag en nacht werken om versterking te halen, maar het is niet zo dat je spelers zomaar van het schap kunt pakken.”

Met dat laatste verwijst hij naar Thorgan Hazard, die Anderlecht vorig seizoen in extremis nog inlijfde: Het vergt soms tijd om bepaalde targets te masseren. Op het einde van de mercato komt er dan soms een opportuniteit zoals vorig seizoen met Thorgan Hazard”, klinkt het dan ook. Afwachten of Fredberg hetzelfde kan doen met Eriksen.

Poll: Moet Anderlecht er alles aan doen om Eriksen naar de club te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Christian Eriksen  I  Brian Riemer

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024