Brian Riemer verrast alles en iedereen na moeizame overwinning tegen STVV

Brian Riemer verrast alles en iedereen na moeizame overwinning tegen STVV
Zondag 28 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht wist zaterdagavond alsnog de drie punten over de streep te trekken tegen STVV. In een wedstrijd waarin paars-wit zo goed als geen enkele kans bij elkaar wist te voetballen, slaagde invaller Mario Stroeykens er in extremis toch in om een goal te maken.

Na afloop van de match waren de Anderlecht-fans allerminst tevreden over de prestatie van hun team. Toch is coach Brian Riemer opvallend positief over de wedstrijd. Hij mag dan wel erkennen dat zijn team het moeilijk had, zijn spelers helemaal afbreken doet hij niet.

"We wisten dat het geen gemakkelijke taak zou worden”, vertelt de Deense trainer bij Het Laatste Nieuws. "De eerste wedstrijd van het seizoen, iedereen stapt op het veld met een nieuw geloof. Deze overwinning is massive”, is hij opvallend euforisch.

"Ik besef dat we op bepaalde momenten wat timing misten, we voetbalden niet veel kansen bij mekaar”, erkent hij. “Onze voorzetten moeten beter als we goals willen maken. Maar we bleven er altijd in geloven. Daar moet ik de jongens voor feliciteren. Ze zijn er voor blijven gaan.” Toch wel verrassende uitspraken na de de slappe vertoning.

Poll: Begrijp jij de positiviteit van Riemer?

TAGS  I  Brian Riemer  I  Anderlecht  I  Mario Stroeykens

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024