Grote weelde bij Club Brugge zorgt voor één groot slachtoffer: 'Nicky Hayen stuurt speler weg'

Grote weelde bij Club Brugge zorgt voor één groot slachtoffer: 'Nicky Hayen stuurt speler weg'
Woensdag 24 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft op aanvallend vlak heel wat weelde rondlopen. Het mag dan wel Igor Thiago deze zomer verloren hebben aan Brentford, dat 33 miljoen euro betaalde, met Gustaf Nilsson en Ferran Jutgla heeft het twee spitsen lopen die van basiskwaliteit zijn.

Naast Jutgla en Nilsson heeft Club ook nog Romeo Vermant én Victor Barbera in de kern. Met andere woorden hebben de Bruggelingen maar liefst vier spitsen rondlopen die gezien hun leeftijd gebaat zijn bij speeltijd voor de eerste ploeg van Club.

Het moet niet gezegd zijn dat Brugge niet aan al zijn vier spitsen speeltijd kan beloven en dus moet er een oplossing gevonden worden. Volgens Het Laatste Nieuws mag er nu een spits Jan Breydel verlaten, al mag die alleen via een huurbeurt de club tijdelijk verlaten.

Om wie het precies gaat, wordt niet gespecificeerd, maar de meest logische aanvaller zou Barbera zijn. De negentienjarige Spanjaard maakte vorig seizoen 58 speelminuten voor de eerste ploeg van Club, maar kon daarin nog niet overtuigen. Waarschijnlijk wordt hij straks tijdelijk elders gestald.

Poll: Stel je bent trainer van Club. Wie moet er tijdelijk vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Victor Barbera  I  Gustaf Nilsson  I  Ferran Jutgla

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024