Anderlecht heeft helemaal beet: ‘Toptarget verraadt transfer’

Anderlecht heeft helemaal beet: ‘Toptarget verraadt transfer’
Dinsdag 23 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

De geruchten gingen dat Anderlecht vandaag (dinsdag) zijn eerste zomeraanwinst gaat presenteren. Jesper Fredbeg zou zijn eerste slag geslagen hebben met de komst van Jan-Carlo Simic. Een opvallende actie lijkt die transfer nu ook effectief bevestigd te hebben.

Zo is de Serviër zijn toekomstige ploegmaats beginnen volgen op Instagram. Zelf heeft hij een fraaie 127.000 volgers, maar volgen doet hij er maar 360. Onder die 360 vallen sinds vandaag de accounts van onder andere Yari Verschaeren, Jan Vertonghen en Kasper Dolberg.

Het feit dat Simic de spelers van Anderlecht is beginnen volgen, is uiteraard geen toeval. Verwacht wordt dat hij snel zal voorgesteld worden in Brussel en zo de eerste aanwinst wordt van Anderlecht. De centrale verdediger komt over van AC Milan.

Simic is negentien jaar oud en geboren in Duitsland. Toch werkt hij zijn (jeugd)interlands af voor Servië. Doordat hij in Duitsland geboren is kende hij zijn opleiding bij SV Hegnach en Stuttgart. In 2022 maakte hij de overstap naar AC Milan. In Italië betaalden ze één miljoen euro. Twee jaar later heeft hij een marktwaarde van vijf miljoen.

Poll: Een goede versterking voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan-Carlo Simic  I  AC Milan

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024