'Vincent Kompany haalt verschroeiend uit en verwent Bayern-fans met komst Rode Duivel'

'Vincent Kompany haalt verschroeiend uit en verwent Bayern-fans met komst Rode Duivel'
Dinsdag 23 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Vincent Kompany wist al drie topaanwinsten voor te stellen bij Bayern München, maar wil het daar niet bij laten. Volgens Sasha Tavolieri heeft hij nog steeds zijn zinnen gezet op de komst van Johan Bakayoko. De Rode Duivel mag voor een grote som geld vertrekken bij PSV.

Hiroki Ito (23.5 miljoen), Michael Olise (53 miljoen) en Joao Palhinha (51 miljoen), dat is voorlopig de balans voor Vincent Kompany bij Bayern München aan inkomende transfers. Ondanks dat hij al een kleine 130 miljoen euro uitgaf, wil hij daar nog eens ruim 50 miljoen bijdoen.

Bakayoko, 21 jaar en onlangs nog actief op het EK in Duitsland, moet namelijk zo’n 50 miljoen euro kosten. De Rode Duivel mag beschikken bij PSV, mits hij voor het gevraagde bedrag wordt overgekocht. Kompany zou op dit moment het meest concreet zijn.

Wie er nog aan de mouw trekt van de buitenspeler zijn RB Leipzig, de ploeg van Loïs Openda, en Liverpool, al zijn zij minder geïnteresseerd om Bakayoko naar de club te halen. Naar verluidt zal een transfer van de aanvaller pas midden augustus versneld worden.

Poll: Waar moet Bakayoko zijn handtekening zetten?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Bayern München  I  Johan Bakayoko

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024