Riemer roeit met de riemen die hij heeft en dropt verrassende naam in de basis

Riemer roeit met de riemen die hij heeft en dropt verrassende naam in de basis
Dinsdag 23 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Vier dagen voor Anderlecht aan de competitie begint heeft het nog steeds geen inkomende transfer weten te realiseren, ondanks dat de transfermarkt toch al een kleine maand geopend is. Daarom zal coach Brian Riemer op enkele posities moeten experimenteren.

Eerste doelman van vorig seizoen Kasper Schmeichel zette onlangs zijn handtekening onder een contract bij de Schotse topclub Celtic. Anderlecht voelde zijn vertrek aankomen en wilde daarom aan het begin van de mercato snel werk maken van de komst van een nieuwe doelman.

Het toonde nadrukkelijke interesse in Rode Duivel Koen Casteels, maar die trok uiteindelijk naar Saudi-Arabië en dus moest paars-wit uitkijken naar een nieuwe doelman. Tot op heden heeft het die nog steeds niet gevonden en dus lijkt het er steeds meer naar uit te zien dat Colin Coosemans zaterdag zijn kans krijgt.

De 31-jarige doelman maakte aan het eind van vorig seizoen nog zijn debuut voor Anderlecht, ondanks dat hij er al drie jaar actief was. Hij verving toen de geblesseerde Schmeichel. Een paar maanden later is hij de (voorlopige?) nummer één van paars en wit voor komend seizoen.

Poll: Moet Anderlecht een nieuwe doelman halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Colin Coosemans

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024