Flinke opsteker voor Nicky Hayen net voor competitiestart

Flinke opsteker voor Nicky Hayen net voor competitiestart
Maandag 22 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Vrijdag staat de allereerste match in Jupiler Pro League alweer op het programma. Dan maken Club Brugge en KV Mechelen onderling uit wie er met de eerste drie punten van het seizoen gaan lopen. Nicky Hayen kan vier dagen voor de wedstrijd alvast rekenen op erg goed nieuws.

Zo sloten Andreas Skov Olsen, Joel Ordonez en nieuwkomer Ardon Jashari maandag aan op training. De internationals kregen de afgelopen weken extra rust omdat ze met hun land actief waren op respectievelijk de Copa América en het Europees kampioenschap.

Skov Olsen sneuvelde op het EK met Denemarken in de achtste finale tegen Duitsland. Het verloor toen met 2-0. Jashari wist met Zwitserland een ronde langer te overleven, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in finalist Engeland. Ordonez wist geen minuten te maken op de Copa América, maar zag zijn land wel de finale halen.

Dat het drietal zich maandag opnieuw heeft gemeld bij Club betekent een serieuze opsteker voor coach Nicky Hayen, al is het nog wel de vraag wanneer de spelers inzetbaar zullen zijn. Komende vrijdag en zelfs de match daarop tegen Standard lijken te vroeg te komen.

Poll: Hoe zie jij de wedstrijd vrijdag aflopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen  I  Ardon Jashari  I  Joel Ordonez

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024