'Enorme transferwending rond Kevin De Bruyne'

'Enorme transferwending rond Kevin De Bruyne'
Maandag 22 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Volgens verscheidene media staat Kevin De Bruyne dicht bij een transfer naar Saudi-Arabië. Bronnen meldden eerder al dat hij een persoonlijk akkoord zou bereikt hebben met Al-Ittihad, maar volgens Manchester City zelf is daar niets van waar.

De Bruyne gaf eerder al eerlijk toe dat hij een overstap naar het Midden-Oosten zeker zag zitten. De middenvelder beseft dat hij er een riant salaris kan opstrijken, een salaris dat niet alleen voor hem welgekomen zou zijn, maar ook voor zijn familie en vrienden, zo gaf hij aan.

Zodoende gingen de geruchten dat hij deze zomer wel eens definitief naar Saudi-Arabië zou verhuizen en onlangs werden die geruchten alleen maar aangewakkerd nadat hij een persoonlijk akkoord zou hebben bereikt met Al-Ittihad

Toch weet Het Laatste Nieuws nu te melden dat de kans erg klein is dat De Bruyne deze zomer vertrekt bij City. Naar verwachting wordt de aanvoerder van de Rode Duivels begin augustus gewoon verwacht op training in Engeland en zal hij daar zijn seizoen gewoon uitdoen.

Poll: Begrijp jij het standpunt van De Bruyne over een overstap naar Saudi-Arabië?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Al-Ittihad

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024