Daar is aanwinst nummer vijf voor Club Brugge: 'Toptarget sluit binnenkort aan op training'

Daar is aanwinst nummer vijf voor Club Brugge: 'Toptarget sluit binnenkort aan op training'
Maandag 22 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge wil een nieuwe rechtsachter aantrekken, dat is nu wel duidelijk. Met Kyriani Sabbe, die op dit moment revalideert van een blessure en Amine Et-Taïbi, die zaterdag nog mocht starten in de Supercup, maar wel nog erg jong is, lijkt de spoeling achterin erg dun te zijn.

Zodoende richt Club zich op een nieuwe versterking voor op de rechtsback. Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Hugo Siquet de gewenste rechtsachter moet worden en volgens Het Laatste Nieuws lijkt die transfer er ook effectief van te komen.

De krant meldt dat de verwachting is dat de 22-jarige speler, die momenteel nog onder contract ligt bij Freiburg, binnenkort zal aansluiten op training van Club. Een ferme kaakslag met andere woorden voor Amine Et-Taïbi, die zo in de pikorde een rijtje achteruit wordt geschoven.

Wil Club Siquet naar Jan Breydel halen, zal het zo’n vijf miljoen euro op tafel moeten leggen. Mocht de ex-speler van Standard effectief naar Brugge verhuizen, betekent dat een gevoelige overstap. Siquet speelde het voorbije anderhalf seizoen namelijk op uitleenbasis bij Cercle Brugge.

Poll: Wat vind jij van een transfer van Siquet?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hugo Siquet  I  Cercle Brugge  I  Kyriani Sabbe  I  Amine Et-Taïbi

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024