'Fredberg heeft genoeg gezien ondanks overwinning en pakt uit met nieuwe aanvaller voor Anderlecht'

'Fredberg heeft genoeg gezien ondanks overwinning en pakt uit met nieuwe aanvaller voor Anderlecht'
Maandag 22 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht wist de jaarlijkse galamatch te winnen. Zaterdag ging het Duitse Wolfsburg, met ex-speler Sebastiaan Bornauw, met 2-1 voor de bijl. De troepen van hoofdtrainer Brian Riemer kwamen nog op achterstand, maar in de tweede helft wisten Dolberg en Angulo de score volledig om te draaien.

Ondanks de overwinning, viel er ook slecht nieuws te rapen uit het Lotto Park. Zo moest Francis Amuzu geblesseerd het veld verlaten. Na medische testen zou hij nu een maand in de lappenmand liggen. Reden voor Fredberg en co. om een nieuwe flankaanvaller te zoeken.

Of dat melden La Dernière Heure en Het Nieuwsblad toch. Volgens de kranten gaat de CEO Sports van paars-wit een nieuwe buitenspeler zo snel mogelijk vastleggen. Op die positie werd er al gezocht naar versterking, maar met de blessure van Amuzu én Thorgan Hazard, wordt de spoeling wel erg dun.

Mogelijk kiest Fredberg voor een tijdelijke oplossing door de nieuwe aanvaller vast te leggen via een huurovereenkomst. Op die manier kan de beoogde speler na één jaar of een half jaar alweer vertrekken, wanneer Hazard en Amuzu weer helemaal fit zijn.

Poll: Moet Anderlecht een nieuwe flankaanvaller aantrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Francis Amuzu  I  Thorgan Hazard  I  Jesper Fredberg

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024