Na hallucinante transfer van Kevin De Bruyne: 'Manchester City heeft vervanger al bepaald'

Na hallucinante transfer van Kevin De Bruyne: 'Manchester City heeft vervanger al bepaald'
Maandag 22 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

De geruchten gaan dat Kevin De Bruyne een akkoord zou hebben bereikt om aan de slag te gaan in Saudi-Arabië. Naar verluidt ziet hij het helemaal zitten om voor Al-Ittihad te gaan spelen. Bij Manchester City kijken ze daarom nu al naar een mogelijke vervanger.

Verlaat Kevin De Bruyne na negen jaar Manchester City? Het zou zomaar eens kunnen. De Rode Duivel gaf eerder al aan niet weigerachtig te staan tegenover het grote geld uit het Midden-Oosten en nu er een akkoord zou zijn, kan het plots erg snel gaan.

Bij Manchester City zien ze hun goudhaantje natuurlijk liever in Engeland blijven, maar mocht De Bruyne toch een blitztransfer maken, dan hebben ze mogelijk al een opvolger op het oog. Het gaat om de Braziliaan Bruno Guimaraes.

De middenvelder staat momenteel nog onder contract bij Newcastle en moet zo’n 100 miljoen euro gaan kosten. Ondanks dat dat een klein bedrag lijkt voor een club als Manchester City, zullen ze een deel van de transfersom die De Bruyne zal opleveren goed kunnen gebruiken om Guimaraes binnen te halen.

Poll: Is Bruno Guimaraes een goede vervanger van De Bruyne?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Al-Ittihad  I  Bruno Guimaraes

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024