Marc Coucke: "Als er morgen een Arabier dit wil kopen, is mijn antwoord duidelijk"

Marc Coucke:
Zondag 21 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Marc Coucke heeft een heel imperium uitgebouwd van bedrijven, hotels en hij kocht ook Anderlecht. Coucke is niet van plan om die zaken snel te verkopen, zo benadrukt hij.

"Mocht er morgen een Arabier komen met een gigantisch bedrag voor Pairi Daiza – de deal van mijn leven bij wijze van spreken – dan denk ik er nog niet aan", benadrukt Coucke in Het Laatste Nieuws. Hij koopt niet aan om te verkopen. 

"Bij Anderlecht kan je ook zien dat het mijn hoofddoel is om er weer een topclub van te maken. Maar als je zelden verkoopt, dan moet je uitbreiden met de cashflow van de bestaande investeringen en dan mag je je hand niet overspelen", benadrukt hij wel.

Naast al zijn drukke bezigheden is Coucke ook aan het fitnessen gegaan. “In de sportkamer in ‘Het Huis’ peilden ze mijn biologische leeftijd in de zeventig. ‘Ofwel lach je dit weg, Marc, en dan begin je af te takelen, ofwel begin je te sporten’, zo zei ik voor de spiegel. Je moet eerlijk zijn met jezelf. Ik begon te sporten, elke dag een uur. En ik voel me fitter dan ooit", klinkt het.

Poll: Is Coucke goed bezig bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Marc Coucke

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024