'Kevin De Bruyne bereikt akkoord en verhuist naar Saudi-Arabië'

'Kevin De Bruyne bereikt akkoord en verhuist naar Saudi-Arabië'
Zondag 21 juli 2024 - 12:35   I   door Redactie

Kevin De Bruyne heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Ittihad Club, bevestigen onder meer AS en transferverslaggever Rudy Galetti. De 33-jarige Belg staat nog een jaar onder contract bij Manchester City, dus de Saudische topclub moet nu nog een overeenkomst met City zien te bereiken.

Als De Bruyne de overstap maakt, zal hij gaan spelen naast sterren als N'Golo Kante, Karim Benzema, en Houssem Aouar. Moussa Diaby lijkt ook op weg naar Ittihad Club van trainer Laurent Blanc. De Bruyne had begin juni, voorafgaand aan het EK, al aangegeven open te staan voor een avontuur in de Saudi Pro League.

Al-Ittihad moet nu zelf nog een akkoord vinden met Man City. Het lijkt er echter niet op dat de Engelse club De Bruyne na zijn staat van dienst heel veel in de weg zal leggen als hij zelf wil vertrekken. Al zullen de Engelsen wel nog een pittige transfersom proberen te vangen voor de Rode Duivel.

De Bruyne speelde negen seizoenen lang bij Man City en groeide er uit tot een absolute sterkhouder. Hij won onder meer de Champions League met de Engelse grootmacht en ook tal van andere prijzen.

Poll: Snap je De Bruyne?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Al-Ittihad

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024