Transferstrijd in volle gang: 'Club Brugge wil Anderlecht te snel af zijn voor komst Rode Duivel'

Transferstrijd in volle gang: 'Club Brugge wil Anderlecht te snel af zijn voor komst Rode Duivel'
Vrijdag 19 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft bitter weinig opties op de rechtsachter, zeker nu Kyriani Sabbe geblesseerd is en het Supercup-duel met Union aan zich moet laten voorbijgaan. Met de 21-jarige Amine Et Taïb heeft het dan wel een alternatief rondlopen, het is nog maar de vraag in hoeverre hij klaar is voor de eerste ploeg.

Omdat het krap zit op de positie zijn ze in Brugge op zoek naar een rechtsachter. Even leek Thomas Meunier een van de opties te gaan worden, maar hij lijkt te gaan kiezen voor het Franse Lille. Daarom kijkt Club verder rond. Misschien dat het in de eigen competitie wel een interessante piste vindt.

Zo werd eerder al gewag gemaakt van de interesse van de kampioen in Hugo Siquet. De verdediger en overigens eenmalig Rode Duivel werd vorig seizoen door Freiburg uitgeleend aan Cercle Brugge. Daar liet hij een goede indruk achter, wat onder meer ook de interesse van Anderlecht opwekte.

Dat Club aan de mouw trekt van de ex-speler van Standard wordt nu ook bevestigd door Het Nieuwsblad, al meldt de krant dat de interesse vooralsnog niet concreet is. Siquet geldt hoe dan ook als een interessant profiel. Met zijn aanvallende impulsen kan hij Club van de nodige drang naar voren voorzien.

Poll: Waar zie jij Siquet het liefste voetballen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hugo Siquet  I  Cercle Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024