Noa Lang staat opnieuw in het oog van de storm na deze ophefmakende video

Noa Lang staat opnieuw in het oog van de storm na deze ophefmakende video
Vrijdag 19 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Noa Lang kende geen al te best seizoen bij PSV. De 25-jarige linksbuiten miste maar liefst 32 wedstrijden voor de uiteindelijke kampioen uit Eindhoven, dat door verschillende blessures. Toch blijft de ex-speler van Club Brugge gewoon zichzelf, dat bewijst een filmpje bij ESPN uit Nederland.

In de video van het netwerk krijgt Lang een resem aan linksbuitens te horen en aan hem om stil te blijven tot hij een betere speler hoort dan zichzelf. Lang zou Lang niet zijn mocht hij niet vol zelfvertrouwen de hele video zwijgend voor zich uitkijken en op het einde zeggen: “Ik ben de beste, toch?”

Opvallend, want waar de journaliste die over Lang zit nog begint met enkele Eredivisie-spelers op te noemen, schakelt ze al snel door naar spelers als Jérémy Doku, Marcus Rashford én uiteindelijk Vinicius Junior. Toch blijft Lang de hele video stil.

Dat hij zichzelf de beste linksbuiten vindt uit het hele lijstje, zorgt voor de nodige commotie op mediaplatform X. Mensen kunnen het niet laten om hun gedacht te zeggen over de ‘misplaatste arrogantie’ van de aanvaller. Een greep uit de reacties:

Poll: Wat vind jij van de uitspraken van Lang?

TAGS  I  Noa Lang  I  Club Brugge  I  PSV

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024