'Niet Club Brugge, maar déze club pakt uit met Thomas Meunier'

'Niet Club Brugge, maar déze club pakt uit met Thomas Meunier'
Woensdag 17 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Thomas Meunier gaat niet aan de slag bij Club Brugge, dat weet Het Laatste Nieuws. De Rode Duivels ontbond zopas zijn contract bij zijn Turkse werkgever Trabzonspor en mocht dus transfervrij uitkijken naar een nieuwe club, al zijn ze in Turkije niet tevreden met de gang van zaken.

Ondanks dat de Turken met juridische stappen dreigen, kijkt Meunier volop uit naar de toekomst en praat hij met verschillende ploegen omtrent een eventuele overstap. HLN weet nu dat de rechtsachter zijn nieuwe uitdaging gevonden heeft.

Volgens de krant gaat Meunier aan de slag bij het Franse Lille. De subtopper uit de Ligue 1 was op zoek naar een ervaren rechtsachter en zou die met Meunier nu gevonden hebben. Op die manier keert hij sowieso niet terug naar oude liefde Club Brugge.

Dat hij geen comeback zou maken in België was al duidelijk nadat Club niet op zoek was naar een nieuwe rechtsachter. Bovendien was het ook geen geheim dat het salaris van Meunier voor te veel inspanningen zou zorgen bij Club. Zodoende trekt hij dus naar Lille.

Poll: Een mooie stap voor de Rode Duivel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Thomas Meunier  I  Lille

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024