'Club Brugge komt met duidelijk boodschap voor Thomas Meunier'

'Club Brugge komt met duidelijk boodschap voor Thomas Meunier'
Woensdag 17 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Thomas Meunier is een transfervrije speler. De rechtsachter ontbond onlangs zijn contract bij zijn Turkse werkgever Trabzonspor en mag dus vrijblijvend een nieuwe club gaan zoeken. Een van de mogelijke bestemmingen is Club Brugge, al lijkt de kans klein dat hij terugkeert naar zijn oude liefde.

Meunier streek in de tweede seizoenshelft neer bij Trabzonspor, waar ze hem transfervrij overnamen van Borussia Dortmund. Een half jaar later houdt de Rode Duivel het al voor bekeken, wat niet naar de zin is van de Turken. Meunier zou zijn contract via een clausule eenzijdig hebben opgezegd, dat terwijl Trabzonspor langer met hem door wilde. 

De Turken dreigen nu zelfs met juridische stappen om Meunier langer aan boord te houden. De 66-voudig international heeft zijn keuze echter gemaakt en wil graag terug dichter bij huis aan de slag gaan. Op die manier kwam Club Brugge naar boven als een van de kandidaten.

Maar volgens La Dernière Heure zijn ze in Brugge niet meteen van plan om Meunier aan boord te halen. De Franstalige krant weet dat Club niet op zoek is naar een rechtsachter en zou het de ontwikkeling van Kyriani Sabbe niet in de weg willen staan. Ook de salariseisen van Meunier zouden te hoog liggen.

Poll: Wat vond jij van de komst van Meunier?

TAGS  I  Club Brugge  I  Thomas Meunier  I  Trabzonspor

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024