De trein is vertrokken: 'Anderlecht slaat spectaculaire dubbelslag op de transfermarkt'

De trein is vertrokken: 'Anderlecht slaat spectaculaire dubbelslag op de transfermarkt'
Woensdag 17 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht en Jesper Fredberg lijken dan toch een versnelling hoger te zijn gaan schakelen. Waar de eerste zomertransfer lang op zich liet wachten, ziet het er meer en meer naar uit dat paars-wit binnenkort zijn eerste versterking beet heeft.

Sasha Tavolieri meldt namelijk dat Anderlecht dicht bij de komst van Jan-Carlo Simić staat. Dat is een negentienjarige centrale verdediger die op dit moment nog onder contract staat bij AC Milan. Volgens Tavolieri hebben Anderlecht en Milan al een principeakkoord bereikt.

De Brusselaars zouden zo’n drie miljoen euro betalen voor de Servisch jeugdinternational, dat terwijl zijn marktwaarde op vijf miljoen wordt geschat. Simić zou naar verluidt heel graag in de Belgische competitie willen spelen en heeft zelf zijn zinnen gezet op een verhuis naar Anderlecht. Er zou een contract van vijf jaar klaarliggen.

Met Simić gaat Anderlecht zijn eerste zomertransfer afronden en doet het in korte tijd een dubbelslag. In Het Laatste Nieuws maakten Anderlecht en Jan Vertonghen namelijk woensdagochtend bekend dat ze nog een jaartje langer zullen samenwerken. Dinsdag verlengde ook Majeed Ashimeru al zijn contract.

Poll: Is Simic een goede versterking?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen  I  Majeed Ashimeru  I  Jan-Carlo Simić

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024