Fredberg schakelt versnelling hoger en doet Anderlecht-fans dromen met hoopgevend nieuws

Fredberg schakelt versnelling hoger en doet Anderlecht-fans dromen met hoopgevend nieuws
Dinsdag 16 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Het is nog steeds wachten op de eerste officiële versterking bij Anderlecht. CEO Sports Jesper Fredberg, die instaat voor de transfers, wist tot dusver geen nieuwe kracht aan de selectie toe te voegen. Wel is hij volop bezig met het dossier van Jan Vertonghen.

De recordinternational wordt verwacht een nieuwe contract te tekenen dat hem nog minstens één jaar bij paars-wit moet houden. In het contract zou zelfs een optie op nog een jaar zitten. Waar de contractverlenging van Vertonghen nog niet officieel gemaakt is, deed Anderlecht dat voor een andere speler nu wel.

Zo werd bevestigd dat Majeed Ashimeru zijn handtekening heeft gezet onder een contract dat hem tot 2027 bij de club moet houden. De Ghanees kende een moeilijk seizoen vol blessures maar krijgt desondanks toch het vertrouwen van het bestuur van Anderlecht.

Voor Anderlecht kwam de negenvoudig Ghanees international 70 keer uit in de Jupiler Pro League. Daarin wist hij zes keer te scoren en vijf assists te geven. Ashimeru kwam drie jaar geleden voor 1.5 miljoen euro over van RB Salzburg. Drie jaar later bezegelt hij zijn lot nog wat langer aan Anderlecht.

Poll: Een goede keuze om langer door te gaan met Ashimeru?

TAGS  I  Anderlecht  I  Majeed Ashimeru  I  Jan Vertonghen

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024