'Anderlecht en Club Brugge verliezen strijd om toptarget aan deze verrassende club'

'Anderlecht en Club Brugge verliezen strijd om toptarget aan deze verrassende club'
Maandag 15 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Anderlecht en Club Brugge streden onlangs nog voor Belgisch talent Madi Monamay. De achttienjarige centrale verdediger staat om dit moment nog onder contract bij Bayer Leverkusen, maar daar is het al enige tijd duidelijk dat hij mag vertrekken.

Zodoende wilden Anderlecht en Club de jonge Belg aan de selectie toevoegen. De viervoudig jeugdinternational van België Onder 19 heeft echter voor een ander avontuur gekozen, dat weet Raf Elfrink. De PSV-watcher meldt dat de medische testen al gepland staan in Eindhoven.

De journalist van het Eindhovens Dagblad weet dat, als alles goed gaat, Monamay een contract zal tekenen bij PSV dat hem tot minstens medio 2027 bij de club moet houden. Op die manier grijpen Anderlecht en Club naast de centrale verdediger.

Monamay, die vanuit de jeugd van KRC Genk de overstap maakte naar Leverkusen, maakte vorig seizoen het mooie weer bij de U19 van de Duitse landskampioen. Hij maakte 27 optredens, waarin hij niet tot scoren kwam. Wel wist hij als verdediger vier assists af te leveren.

Poll: Had Monamay een goede optie geweest voor Anderlecht of Club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  PSV  I  Madi Monamay

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024