Jesper Fredberg aan zet: 'Anderlecht stunt met zeer grote naam'

Jesper Fredberg aan zet: 'Anderlecht stunt met zeer grote naam'
Maandag 15 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft tot dusver nog steeds geen inkomende transfer gerealiseerd. CEO Sports Jesper Fredberg, die instaat voor de transfers, botste tot nu toe steevast op een ‘nee’ van zijn transfertargets. Mogelijk kan hij nu een poging doen bij een landgenoot van hem.

Het is geen geheim dat Fredberg, en Brian Riemer bij uitbreiding, grote fan zijn om Deense spelers naar Anderlecht te halen. Denk daarbij aan Kasper Dolberg, Kasper Schmeichel, Thomas Delaney en Anders Dreyer. Met Martin Braithwaite kan er een Deen bijkomen.

De centrumspits is namelijk transfervrij vertrokken bij zijn vorige werkgever Espanyol, dat hem twee jaar geleden gratis wegplukte bij Barcelona. De nu 33-jarige aanvaller werd op zijn beurt ooit nog door Barcelona gekocht voor achttien miljoen euro, nu gaat het een pak minder met zijn carrière

Toch tipt Sporza-journalist Anderlecht nu om de Deen te gaan halen. Met een niet zo subtiel berichtje op mediaplatform X alludeert hij op het feit dat Braithwaite de Deense nationaliteit heeft en daarom misschien een interessante optie kan zijn voor Anderlecht.

Poll: Zie jij de komst van Martin Braithwaite naar Anderlecht zitten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg  I  Brian Riemer  I  Martin Braithwaite

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024