Jean-Marie Pfaff pakt uit met geweldig initiatief voor ex-club: "Een geweldige gemeenschap"

Jean-Marie Pfaff pakt uit met geweldig initiatief voor ex-club:
Maandag 15 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Jean-Marie Pfaff ziet de teloorgang van Eendracht Aalst met lede ogen aan. De oud-doelman speelde ooit nog in de jeugd van de club en het doet dan ook pijn om Aalst zo te zien afbrokkelen. Dat heeft alles te maken met de Turkse eigenaars, die hun beloftes vorig seizoen niet waarmaakten.

Een triest beeld vorige week. Op een foto was te zien hoe het gras in het Pierre Cornelisstadion zowat een meter hoog stond. Daarnaast zagen de tribunes er verwaarloosd uit en bleek het stadion vervuild te zijn met afval en ongedierte. Het is een understatement om te zeggen dat de Turken niet echt omkijken naar hun club.

Even terug naar afgelopen weekend dan. In Aalst vonden toen de Chipkafeesten plaats. Opvallende aanwezige: Jean-Marie Pfaff. Vlak voor Sam Gooris optrad, nam de ex-keeper gebruik van de situatie om de mensen in Aalst een hart onder de riem te steken.

“Er moeten mensen komen die niet voor hun eigen zak werken, maar voor de club en de gemeenschap”, bericht Het Laatste Nieuws. “Ik denk dat er in het verleden dingen verkeerd zijn gelopen. Ik denk persoonlijk dat hier heel wat kan gebeuren: er is carnaval, koers, feestelijkheden, dat is Oilsjt en Aalst is een grote maatschappij. Als de burgemeester mij vraagt om mee te helpen om Eendracht Aalst op te bouwen, dan doe ik dat direct”, klinkt het hoopvol.

Poll: Kan Eendracht Aalst de hulp van Pfaff gebruiken?

TAGS  I  Jean-Marie Pfaff  I  Sam Gooris  I  Eendracht Aalst

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024