Anderlecht bibbert: 'Dure vogel op weg naar de uitgang'

Anderlecht bibbert: 'Dure vogel op weg naar de uitgang'
Vrijdag 12 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Anderlecht haalde vorige zomer een doublure voor Killian Sardella in de vorm van Louis Patris. De 23-jarige rechtervleugelverdediger werd weggeplukt bij OH Leuven. Paars-wit betaalde zo’n 3.5 miljoen euro, al kon hij zijn prijs nog niet verzilveren.

Ondanks dat de verdediger wel zijn kansen kreeg aan het begin van het seizoen, deemsterde de zesvoudig jeugdinternational voor de O21 van België volledig weg. Coach Brian Riemer gaf al snel de voorkeur aan concurrent Killian Sardella, die het ook gewoon behoorlijk goed deed.

Dat Patris vorig seizoen aan weinig speelminuten kwam, is het Italiaanse Venezia nu niet ontgaan. De club, die vanaf dit seizoen opnieuw in de Serie A uitkomt, heeft zijn pijlen gericht op de rechtsachter van Anderlecht, dat weet Tuttomercatoweb te melden.

Of Anderlecht wil meewerken aan een transfer is nu de vraag. Sardella wordt de laatste tijd in verband gebracht met een move naar het Duitse Werder Bremen. Indien die transfer effectief tot stand komt, lijken ze in Brussel niet meteen van plan nog een rechtsachter te laten gaan.

Poll: Is Patris klaar om Sardella te vervangen indien hij een transfer maakt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Killian Sardella  I  Louis Patris  I  Venezia

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024