'Brian Riemer heeft genoeg gezien en geeft verguisde speler nieuwe kans bij Anderlecht'

'Brian Riemer heeft genoeg gezien en geeft verguisde speler nieuwe kans bij Anderlecht'
Woensdag 10 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Anderlecht vertoeft momenteel in Portugal waar het zijn zomerstage afwerkt. Verschillende spelers reisden mee af om zich te tonen aan coach Brian Riemer. Onder hen bijvoorbeeld Alexis Flips. De Fransman kon aan het begin van vorig seizoen niet overtuigen en werd daarom uitgeleend.

De 24-jarige Fransman werd in de tweede seizoenshelft gestald bij het Turkse Ankaragücü. Daar speelde hij in totaal twaalf wedstrijden waarin hij niet tot scoren kwam, maar wel één assist kon geven. Mogelijk krijgt hij dit seizoen opnieuw zijn kans bij Anderlecht.

Het Laatste Nieuws ziet namelijk dat hij erg veel indruk weet te maken op Riemer. De aanvallende middenvelder toont zich naar verluidt erg gretig op training, waardoor het lijkt dat hij zich in ere wil herstellen. Zijn carrière in Brussel wil hij niet zomaar opgeven.

Flips werd vorige zomer voor 3.5 miljoen overgenomen van Stade Reims. Bij Anderlecht werd hij gehaald als een van de toptransfer van die zomer, maar kon dus niet overtuigen. Voor paars-wit kwam hij tot nu toe slechts dertien keer in actie.

Poll: Moet Flips een nieuwe kans krijgen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Alexis Flips  I  Brian Riemer

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024