'Club Brugge zet alles in op doelpuntenmachine uit de Jupiler Pro League'

'Club Brugge zet alles in op doelpuntenmachine uit de Jupiler Pro League'
Dinsdag 09 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge is volop op zoek naar een vervanger voor Igor Thiago. De Braziliaan trekt naar de Premier League waar hij aan de slag gaat bij Brentford. Als vervanger heeft Club Gustaf Nilsson nog altijd op het oog, al lopen de onderhandelingen moeizaam.

Maandag werd Mika Biereth voorgesteld bij Sturm Graz. De Deense voetballer stond ook op het verlangslijstje van Club, maar zij grijpen nu dus naast de spits. Zodoende willen ze in Brugge er nu alles aan doen om Nilsson los te weken bij Union

Zoals geweten lopen de onderhandelingen over de komst van de Zweed allerminst vlot. Toch weten Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure dat het dossier nog steeds bovenaan de stapel ligt in Brugge. Een verschil in vraag en aanbod zou de reden zijn van het voorlopig vastlopen van de transfer.

Naar verluidt bedraagt dat verschil zo’n drie miljoen euro. Zolang Club geen water bij de wijn wil doen, wil Union niet plooien. Met Mohamed Amoura verloor het maandag al een absolute sterkhouder, en tevens spitsbroer van Nilsson, aan het Duitse Wolfsburg. De Zweed zomaar laten gaan, willen ze dus niet laten gebeuren.

Poll: Is Gustaf Nilsson een goede toevoeging voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Gustaf Nilsson

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024