Herman Brusselmans stemt zeker niet op déze partij: "Een hoop klootzakken bijeen!"

Herman Brusselmans stemt zeker niet op déze partij:
Zaterdag 08 juni 2024 - 17:00   I   door Redactie

Het zijn zondag verkiezingen. Ook AA Gent-supporter Herman Brusselmans trekt naar de stembus. De schrijver weet al zeker op wie hij niet gaat stemmen.

"De verkiezingen zijn een kwestie van persoonlijkheden geworden”, laat Brusselmans optekenen in Het Nieuwsblad. “Wie de meeste aandacht trekt, er het beste uitziet, het tofst overkomt: die komt er het beste uit. Waar een partij voor staat, lijkt niet meer van tel."

Brusselmans vindt zichzelf links. "Zelf vind ik de zorg voor de zwakkeren in de maatschappij het belangrijkste thema van deze verkiezingen. Ik ben van inborst dan ook links, en de stemtest bevestigde dat ook. Rechts zijn het een hoop klootzakken bijeen, zeker bij Vlaams Belang.”

Topwijf

"De beste politicus vind ik Frank Vandenbroucke", zwaait Brusselmans met lof. "Hij getuigt van dossierkennis, hij weet echt waar het over gaat. En er is ook nog mijn leuke vriendin Hilde Crevits. Hilde is een topwijf. Ze zit in de verkeerde partij, maar wel bij de juiste kapper. Want dat is dezelfde als de mijne."

TAGS  I  Herman Brusselmans

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024