'Erg verrassende transfer voor Charles De Ketelaere'

'Erg verrassende transfer voor Charles De Ketelaere'
Vrijdag 07 juni 2024 - 11:00   I   door Redactie

Een verrassende wending in het verhaal van Charles De Ketelaere. Atalanta gaat de aankoopoptie in zijn huurcontract nu toch niet lichten.

De Ketelaere brak dit seizoen helemaal door op uitleenbasis bij Atalanta. Hij is echter nog steeds eigendom van AC Milan. Er is werd ook een aankoopoptie afgesproken van 23 miljoen euro, maar die wordt niet gelicht.

Geduld

Atalanta en Charles De Ketelaere zijn beide tevreden met hun samenwerking en willen deze graag voortzetten. De Ketelaere heeft aangegeven bij Atalanta te willen blijven, en het bestuur heeft zijn intentie uitgesproken om hem definitief over te nemen van AC Milan.

Journalist Matteo Moretto meldt dat Atalanta tot midden juni de tijd heeft om de aankoopoptie van 23 miljoen euro te lichten, waarbij Milan recht heeft op tien procent van een eventuele doorverkoop. Atalanta hoopt de prijs echter te verlagen.

Buitenland

Milan wil echter geen prijskorting geven volgens Corriere della Sera. De Ketelaere heeft bij Milan nog een contract tot 2027 dus de Italiaanse topclub zit in een sterke onderhandelingspositie. Bovendien lonken er ook heel wat clubs uit het buitenland. Mogelijk trekt de Rode Duivel dus weg uit Italië.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere volgend seizoen nog in het shirt van Atalanta zal spelen?

TAGS  I  Atalanta  I  Charles De Ketelaere  I  AC Milan

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024