TRANSFERMARKT. Nicky Hayen kiest voor déze Belgische club, bijzondere transfer voor Kevin De Bruyne'

TRANSFERMARKT. Nicky Hayen kiest voor déze Belgische club, bijzondere transfer voor Kevin De Bruyne'
Woensdag 22 mei 2024 - 19:00   I   door Redactie

In onze rubriek 'Transfermarkt' zetten we nog eens alle transfergeruchten op een rijtje. Wie trekt naar waar? De transfermarkt opent weer de deuren vanaf 1 juli.

*Kevin De Bruyne en Pep Guardiola zouden na volgend seizoen naar New York City verhuizen. De Amerikaanse club behoort ook tot de City Group. Zowel De Bruyne als Guardiola zien in de zomer van 2025 hun contract aflopen bij Man City.

*Divock Origi keert deze zomer terug naar AC Milan, want Nottingham Forest wil niet verder met hem. Afwachten of Milan hem opnieuw wil verkopen. In ieder geval krijgt Club Brugge een kans om de 29-jarige aanvaller te halen als vervanger voor Igor Thiago.

*Nicky Hayen kan ook rekenen op de belangstelling van enkele Belgische clubs, waaronder Antwerp. Hayen kiest echter voor Club Brugge en blauw-zwart voor hem.

*Jan Vertonghen laat in een interview met Het Nieuwsblad doorschemeren dat de kans groot is dat hij doorgaat bij Anderlecht volgend seizoen. Een definitieve beslissing is er evenwel nog niet.

*Kasper Schmeichel verlaat Anderlecht na dit seizoen. Paars-wit licht de optie in het aflopende contract van de Deen niet.

Poll: Doet Hayen er goed aan om bij Club Brugge te blijven?

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024