Na alle heisa: ‘Vincent Kompany krijgt onverwacht goed nieuws te horen’

Na alle heisa: ‘Vincent Kompany krijgt onverwacht goed nieuws te horen’
Vrijdag 12 april 2024 - 20:00   I   door Redactie

Voor Burnley, onder leiding van ex-Rode Duivel Vincent Kompany, zijn het magere tijden. The Clarets kamperen al een heel seizoen onderaan het klassement en lijken dan ook steeds waarschijnlijker naar de Championship te degraderen.

Voor Kompany wordt het een seizoen om snel te vergeten. Zijn Burnley staat momenteel op de 19e plaats, met 6 punten achterstand op de nummer 17, die gespaard blijft van degradatie. Burnley is niet bepaald bezig aan een goed seizoen, en met nog 6 speeldagen op het programma lijkt de degradatie meer en meer onvermijdelijk.

Daarnaast is er ook heel wat onduidelijkheid over of Burnley volgend seizoen nog doorgaat met Kompany. The Clarets hebben veel vertrouwen in Kompany, maar ook hun geduld begint langzaam op te raken. Hierbij uitten de fans ook massaal hun frustratie. Vincent Kompany kreeg echter onlangs goed nieuws te horen.

Zo werd hij op 10 april 38 jaar. De voormalige Rode Duivel ontving felicitaties vanuit alle hoeken, waaronder RSC Anderlecht en zijn huidige club Burnley. Het wordt afwachten of Burnley volgend seizoen nog doorgaat met Kompany. Indien wel, zal dit wellicht in de Championship zijn.

Poll: Moet Burnley de samenwerking met Kompany na het huidige seizoen stopzetten?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Burnley

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024