Franky Van der Elst haalt coach van Belgische topclub onderuit: "Het is echt niet meer normaal"

Franky Van der Elst haalt coach van Belgische topclub onderuit:
Zondag 07 april 2024 - 16:00   I   door Redactie

Een hele grote fan blijkt Franky Van der Elst toch niet te zijn van Brian Riemer. De Anderlecht-coach gaat ook te fel tekeer langs de lijn, meent de analist.

"Riemer heeft die stempel van ‘oké, goed gedaan, maar...’", aldus Van der Elst in Het Nieuwsblad. Hij verwijst daarvoor naar het feit dat Anderlecht - vooral in topwedstrijden - voor een behoudende aanpak kiest en dat kan niet bekoren.

Van der Elst stoort zich ook aan het gedrag van Riemer langs de lijn. “Die zit te roepen, da’s echt niet normaal. Als ik in m’n zetel zit, denk ik al: kalm aan. En voor de coach van de tegenpartij...", aldus de oud-international.

“Ofwel is Riemer zich daar niet van bewust, ofwel trekt hij zich er niets van aan", gaat VAn der Elst voort. "Buiten komen en iedereen die wegkijkt, dat moet niet leuk zijn. Maar Riemer moet vooral zien dat hij vrienden maakt binnen Anderlecht. Het belangrijkste is hoe hij met z’n spelers omgaat, en daar lees je toch goede dingen over. ’t Is niet iemand die zich wil verkopen, ik denk dat het komt uit de wil om te winnen.”

Poll: Heeft Van der Elst gelijk over Riemer?

TAGS  I  Franky Van der Elst  I  Anderlecht  I  Brian Riemer

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024