AA Gent en Standard doen wat ze moeten doen

AA Gent en Standard doen wat ze moeten doen
Zondag 06 november 2016 - 21:53   I   door Redactie

AA Gent heeft de volle buit gepakt tegen Waasland-Beveren. De Buffalo's komen daardoor op een gedeelde vierde plaats met Club Brugge. Standard won van Moeskroen, waardoor de Rouches nu zevende worden.

AA Gent - Waasland-Beveren 2-0
27' Dejaegere 1-0, 79' Saief 2-0

De eerste 25 minuten waren amper het aankijken waard. Het tempo lag te laag, maar het was wel bij de eerste, echte kans raak. Perbet kopte tegen de lat, maar in de rebound was Dejaegere bij de pinken om te scoren. Waasland-Beveren reageerde, maar Schrijvers besloot op de paal. Na de rust besloot Coulibaly bijna in eigen doel, maar keeper Thoelen ging nog net op tijd plat. Waasland-Beveren maakte in de tweede helft te weinig klaar. Invaller Kenny Saief besliste de wedstrijd. Oog in oog met Köteles faalde hij niet.

Standard - Moeskroen 2-1
55' Belfodil 1-0, 71' Edmilson Junior 2-0, 74' Trezeguet 2-1
ROOD: 82' Trezeguet (2x geel, M)

In de eerste helft vond Standard geen oplossing om de defensie van Moeskroen te bedreigen of te ontwrichten. Pas na een kwartier in de tweede helft kon Belfodil de ban breken. De bal viel voor de voeten van de aanvaller en hij twijfelde niet. Tien minuten later verdubbelde Edmilson de score op aangeven van Raman. Meteen daarna scoorde Trezeguet de aansluitingstreffer. Verder kwam Moeskroen echter niet. Trezeguet kreeg overigens ook nog een tweede geel. Voor een actie waar hij niets mee te maken had.

TAGS  I  AA Gent  I   Standard  I   Waasland-Beveren  I   Moeskroen

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024