Onderzoek brengt Man City in de problemen: 'Erling Haaland op weg naar déze verrassende club'

Onderzoek brengt Man City in de problemen: 'Erling Haaland op weg naar déze verrassende club'
Dinsdag 26 maart 2024 - 18:55   I   door Redactie

FC Barcelona hoopt Erling Haaland in de zomer van 2025 aan te trekken, zo meldt Mundo Deportivo. In de zomer van 2022 was de Noorse spits al dichtbij een overstap naar de Catalaanse club, maar financiële beperkingen en de komst van Robert Lewandowski dwarsboomden toen de deal.

Nu ziet de clubleiding echter weer mogelijkheden, mede door de financiële opbrengsten na de renovatie van het stadion en het lopende onderzoek naar Manchester City wegens Financial Fair Play-overtredingen.

Haaland had in 2021 al interesse getoond in een overstap naar Barça, maar besloot toen nog een jaar bij Borussia Dortmund te blijven. FC Barcelona-trainer Xavi had destijds persoonlijk contact met Haaland om het sportieve plan uit te leggen, wat de Noor enthousiast maakte.

Hoewel de transfer destijds niet doorging, staat de deur voor Haaland bij Barça nog steeds open. De club ambieert zijn komst in de zomer van 2025, zoals besproken tijdens een recente ontmoeting tussen zijn zaakwaarnemer en de sportief directeur van Barça, Deco.

Poll: Vind jij Barcelona een mooie club voor Haaland?

TAGS  I  Manchester City  I  Erling Haaland

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024