Wouter Vrancken haalt keihard uit naar bekende voetbalcommentator: "Bullshit!"

Wouter Vrancken haalt keihard uit naar bekende voetbalcommentator:
Maandag 18 maart 2024 - 21:00   I   door Redactie

Dat Westerlo en Racing Genk op het einde niet meer wilden voetballen, is een doorn in het oog van Peter Vandenbempt. Hij haalt zwaar uit naar beide clubs.

“Voor de reputatie van ons voetbal vind ik die vertoning zeer kwalijk. Ze lachen de voetballiefhebber cynisch uit in zijn gezicht”, aldus Vandenbempt.

Bovendien zag hij wel degelijk communicatie tussen Genk-coach Wouter Vrancken en Rik De Mil van Westerlo.

"Alle begrip dat KRC Genk geen risico's wilde nemen met z'n tienen, ook dat Westerlo tevreden is met de 1-1, maar het had minder cynisch en wat subtieler gekund", stelt Vandenbempt bij Sporza.

"Rik De Mil begreep dat, had ik de indruk. Hij leek er verveeld mee te zitten, maar Wouter Vrancken is me komen toesnauwen dat ik met mijn opmerkingen bullshit verkocht"; aldus Vandenbempt. 

"Hij argumenteerde dat hij zijn spelers niet kon zeggen waar ze de bal moesten spelen. Goed, dat bekijk ik als een compliment."

"Eerst wilden de trainers ons nog wijs maken dat de situatie ontstaan is op het veld, op initiatief van de spelers, maar er zijn beelden en ooggetuigen die Wouter Vrancken en Rik De Mil tekenen naar mekaar zien doen en richtlijnen geven om de strijd te staken."

TAGS  I  Wouter Vrancken  I  Peter Vandenbempt  I  Rik De Mil  I  KRC Genk  I  Westerlo

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024