Anderlecht-fans weten niet wat er gebeurt: ‘Sleutelspeler mogelijk maandenlang out’

Anderlecht-fans weten niet wat er gebeurt: ‘Sleutelspeler mogelijk maandenlang out’
Zaterdag 16 maart 2024 - 21:28   I   door Redactie

Vanavond stond Anderlecht - KV Kortrijk op het programma. Bij rust staat het 0-0, maar de Anderlecht-fans kregen al vroeg in de wedstrijd een zware domper te verwerken.

Zo ging Yari Verschaeren in minuut 10 zonder contact op de grasmat zitten. Verschaerens blik verraadde al genoeg, en zo moest hij al vroeg in de wedstrijd de strijd staken. Mario Stroeykens verving hem, maar die wist niet bepaald te overtuigen.

Dit is echter wel een zware domper voor zowel Verschaeren als Anderlecht. De middenvelder was pas net terug van zijn zware kruisbandblessure, en nu moet hij opnieuw de lappenmand in. Het wordt afwachten wat het verdict is, maar veelbelovend zag het er niet bepaald uit. Hiernaast namen de Anderlecht-fans ook twee spelers zwaar op de korrel.

Zo uitten de fans massaal hun kritiek op zowel Mats Rits als Thomas Delaney. Die twee kenden geen beste eerste helft en dat zagen ook de supporters van Anderlecht. Enkelen van hen eisten zelfs dat Anderlecht zonder deze spelers play-off 1 moet ingaan. Anderen trokken dan weer het zwakke spel door naar de volledige ploeg en vinden dat Anderlecht in het algemeen ondermaats presteert. Er klinkt dan ook veel kritiek op het platform 'X'.

Poll: Zie je dit Anderlecht kampioen spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  Yari Verschaeren  I  Mats Rits  I  Thomas Delaney

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024