'Kylian Mbappé verbaast iedereen en tekent bij deze opvallende club, Real lijkbleek’

'Kylian Mbappé verbaast iedereen en tekent bij deze opvallende club, Real lijkbleek’
Zaterdag 10 februari 2024 - 17:00   I   door Redactie

De transferheisa rond Mbappé duurt al erg lang: na maanden vol geruchten zou Mbappé volgens interne bronnen binnen PSG deze zomer de Franse club verlaten.

Is de kogel dan eindelijk door de kerk? Volgens een anonieme werknemer binnen PSG trekt de Franse aanvaller deze zomer naar Real Madrid, "maar de officiële bekendmaking is nog niet voor direct."

In een recent interview met ‘RMC Sport’ sprak de werknemer uitgebreid over de toekomstige transfer van Mbappé. Zo is de deal volgens hem momenteel in kannen en kruiken.

Deze transfer is goed nieuws voor Real, aangezien ze afgelopen zomer Karim Benzema andere oorden zagen opzoeken. Het riante salaris dat Mbappé eist is echter extreem hoog, maar dit zou voor Real geen echte financiële problemen moeten opleveren.

Zo eist Mbappé een jaarsalaris van 50 miljoen euro, en een tekenpremie van 120 (!) miljoen euro. Deze bedragen zijn voor Real echter een peulenschil, aangezien ze recent nog bekendmaakten dat ze een recordomzet van maar liefst 831 miljoen euro hadden.

Met het oog op andere aankopen is dit echter wel een domper voor Real. Maar ze beschikken momenteel over een sterrenelftal, met enkele zeer talentvolle en beloftevolle spelers.

Poll: Is Real Madrid de beste keuze voor Mbappé?

TAGS  I  Kylian Mbappé  I  PSG  I  Real Madrid

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024