Vermeeren heeft bij Atlético meteen duidelijke boodschap voor Tedesco

Vermeeren heeft bij Atlético meteen duidelijke boodschap voor Tedesco
Maandag 29 januari 2024 - 18:00   I   door Redactie

Arthur Vermeeren is officieel gepresenteerd bij Atlético Madrid na zijn transfer van Antwerp. De 18-jarige middenvelder sprak ook over de Rode Duivels.

Vermeeren voelt zich al thuis bij de club. "Deze club voelt aan als een familie", zei hij. Hij is enthousiast over zijn eerste ervaringen, waaronder het meedoen aan trainingen en op de bank zitten tijdens de 2-0-overwinning tegen Valencia.

Vermeeren, die sprak met ploeggenoot Axel Witsel voor zijn transfer, waardeert de aanwezigheid van coach Diego Simeone. "Hij was ook een middenvelder en ik kan veel van hem leren", citeert Het Nieuwsblad de speler.

De jonge speler richt zich nu op aanpassing aan het nieuwe team, de taal en cultuur, met het oog op deelname aan het EK met de Rode Duivels. "Ik hoop ook te spelen met het oog op het EK met de Rode Duivels, maar dat heeft niet de doorslag gegeven bij deze transfer", klinkt het. Toch een duidelijke boodschap richting bondscoach Domenico Tedesco.

Vermeeren ziet zijn transfer naar Atlético als de perfecte stap in zijn ontwikkeling. "Ik geloof in mezelf en heb veel zin in deze uitdaging."

Poll: Moet Vermeeren mee naar het EK?

TAGS  I  Arthur Vermeeren  I  Rode Duivels  I  Atlético Madrid

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024