Er is belangrijk nieuws over keeperstrainer van STVV die onwel werd tijdens opwarming

Er is belangrijk nieuws over keeperstrainer van STVV die onwel werd tijdens opwarming
Zondag 28 januari 2024 - 19:00   I   door Redactie

Nog voor de wedstrijd Sint-Truiden - RC Genk begonnen was, vond er een dramatisch voorval plaats. Denis Rudel, de keeperstrainer van STVV, werd onwel tijdens de opwarming.

Voor de start van de Limburgse derby was iedereen heel hard geschrokken. Keepertsrainer Denis Rudel van Sint-Truiden werd onwel.

De Genkse ploegdokter schoot Rudel te hulp. Door zijn snelle optreden was de keeperstrainer weer bij bewust zijn toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

STVV-doelman Jo Coppens is, net zoals iedereen, heel hard geschrokken. “Voor de match werd onze keepertrainer onwel. Dan is voetbal even zwaar", zegt Coppens aan Het Laatste Nieuws.

"Je ziet dat ook aan ons spel in de eerste helft. Het is gewoon niet normaal als je je trainer bijna ziet doodgaan, dan kan je je niet focussen op voetbal.”

Er is intussen meer nieuws over de gezondheidstoestand van Rudel. Sint-Truiden-trainer Fink liet op de persconferentie weten dat de toestand van Rudel stabiel is. 

"Wat voor impact het heeft? Als er iemand van je staf een hartaanval krijgt, heeft dat uiteraard impact. Ik weet niet hoe jonge gasten daarmee omgaan", besluit de coach.

TAGS  I  Sint-Truiden  I  KRC Genk

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024