‘Prestigestrijd tussen Antwerp en KRC Genk (en Club) rond toptransfer’

‘Prestigestrijd tussen Antwerp en KRC Genk (en Club) rond toptransfer’
Donderdag 04 januari 2024 - 07:00   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League lopen er heel wat grote talenten rond. Denk bijvoorbeeld maar aan Arthur Vermeeren, Bilal El Khannouss of Antonio Nusa.

De drie goudhaantjes lijken allen - ten laatste - komende zomer de Jupiler Pro League te zullen verlaten. Vermeeren wordt aan de mouw getrokken door Manchester United, FB Barcelona en Brighton. Nusa kan dan weer, sinds vorige zomer al, genieten op concrete interesse van Chelsea.

En ook voor Bilal El Khannouss staan de Europese (sub-)toppers in de rij. AS Roma, Marseille, Benfica, Leipzig en Ajax willen hem allen graag aan hun kern toevoegen. Er zit dus veel transferactie aan te komen voor de Belgische topclub, wat zomaar kan uitdraaien op een ware prestigestrijd.

Want wie zal er nu het meeste miljoenen opleveren? Arthur Vermeeren (en dus Antwerp) lijkt er het beste voor te staan, want hij zag zijn waarde onlangs toenemen tot 30 miljoen euro. Nusa is volgens Transfermarkt 17 miljoen euro waard, Bilal El Khannouss 22 miljoen euro. Het transferrecord van De Ketelaere bedraagt trouwens 36 miljoen euro.

Poll: Wie zal er na de zomermercato het transferrecord in de JPL hebben?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Club Brugge

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024